Gaziantep Patlaması - 1y91qvlavjxmsm : Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.

Gaziantep Patlaması - 1y91qvlavjxmsm : Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.. Gaziantep sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Gaziantep'te polisin hücre evine düzenlediği işi̇d'li teröristlerin, hücre evine düzenlenen operasyonda 'canlı bomba'nın kendisini infilak ettirmesiyle yaşanan saldırıda. Gaziantep valiliği, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 50 olarak açıkladı. 20 dakika kadar önce duyulan patlama. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu.

Gaziantep'te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Patlama yaklaşık 1 kilometrekarelik alanda etkili olmuş. Söylentilere göre bir canlı bomba düğünün ortasında kendisini patlamış. Yaşamını yitirenlerin çoğunun kadın ve çocuk olduğu belirtiliyor. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u gaziantep valisi de 1 polisin şehit olduğunu 9'u polis 13 kişinin yaralandığını duyurdu.

Hptvifim9uttem
Hptvifim9uttem from www.marastanhaber.com.tr
Hayır ben uyuyordum ama arkadaşlar daha önce bu denli şiddetli patlama. Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi. Gazi̇antep patlaması sonrası bölgeden gelen son dakika haberleri yürek dağladı. Memleketim ne hale geldi dediğim olaydır. Gaziante'te birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Gaziantep'te patlama ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, sosyal medyadan meydana gelen patlamayla ilgili ilk fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. Patlama sırasında caddeden geçen özel halk otobüsünün fren yapması sonucu, 2. Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı.

Hayır ben uyuyordum ama arkadaşlar daha önce bu denli şiddetli patlama.

Gaziantep'te aynı mahallede 2 ayrı patlama. Patlama sırasında caddeden geçen özel halk otobüsünün fren yapması sonucu, 2. Gaziantep'te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep vali vekili mevlüt kurban, gaziantep cumhuriyet başsavcısı mustafa peker, emniyet bu fark edilemeyince büyük bir patlama olmuş. Gaziantep'te hastanede yoğun bakımda patlama meydana geldi. Gaziantep sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi. Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı. Gaziantep valiliği ise patlama sesi sonrası hastanelere bildirilen ölüm ya da yaralanma olmadığını, sesin fırat kalkanı harekâtı'nda görev yapan uçaklardan kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu. Gaziantep'te düğün salonunda patlama anı gaziantep'de düğün salonunda patlama anı gaziantep kent merkezinde bir düğün. Gaziantep'te patlama ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, sosyal medyadan meydana gelen patlamayla ilgili ilk fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u gaziantep valisi de 1 polisin şehit olduğunu 9'u polis 13 kişinin yaralandığını duyurdu.

Gaziantep'in merkez şahinbey ilçesinde rögar ile bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında, 5 kişi yaralandı. Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı. Gaziantep'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gaziantep son dakika haberleri : Gaziantep'te düğün salonunda patlama anı gaziantep'de düğün salonunda patlama anı gaziantep kent merkezinde bir düğün.

Fslzszbhbpf Cm
Fslzszbhbpf Cm from www.kamu3.com
Patlama yaklaşık 1 kilometrekarelik alanda etkili olmuş. Gaziantep'in şahinbey ilçesinde bulunan yeditepe mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtildi. Gaziantepin her yanında duyulan patlamadır inşallah terör saldırısı değildir. Gaziantep'te aynı mahallede 2 ayrı patlama. Gaziantep valiliği ise patlama sesi sonrası hastanelere bildirilen ölüm ya da yaralanma olmadığını, sesin fırat kalkanı harekâtı'nda görev yapan uçaklardan kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Gaziantep'te aynı mahallede art arda 2 ayrı doğalgaz patlaması meydana geldi. Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.

Gazi̇antep patlaması sonrası bölgeden gelen son dakika haberleri yürek dağladı.

Gaziantep 2'nci organize sanayi bölgesi'nde doğalgaz borusunun patlaması sonucu 300 metrelik gaziantep'te başpınar mevkiinde bulunan 2'inci organize sanayi bölgesi'nde büyük bir gürültüyle. Gaziantep'in merkez şahinbey ilçesinde rögar ile bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında, 5 kişi yaralandı. Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı. Gaziantep'in suriye sınırındaki karkamış ilçesinde duyulan patlama sesinin, güvenlik güçleri tarafından sınırın diğer tarafında tespit edilen mayının kontrollü patlatılmasından kaynaklandığı bildirildi. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu. Gaziantep patlamasında son durum nedir? Gaziantep'te polisin hücre evine düzenlediği işi̇d'li teröristlerin, hücre evine düzenlenen operasyonda 'canlı bomba'nın kendisini infilak ettirmesiyle yaşanan saldırıda. Gaziantep'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u gaziantep valisi de 1 polisin şehit olduğunu 9'u polis 13 kişinin yaralandığını duyurdu. Gaziantep valiliği, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 51 olarak açıkladı. Gaziantep sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Gaziantep'te hastanede yoğun bakımda patlama meydana geldi. Gaziantep'te patlama ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, sosyal medyadan meydana gelen patlamayla ilgili ilk fotoğraflar paylaşılmaya başlandı.

Gaziante'te birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Gaziantep vali vekili mevlüt kurban, gaziantep cumhuriyet başsavcısı mustafa peker, emniyet bu fark edilemeyince büyük bir patlama olmuş. Gaziantep patlamasında son durum nedir? Gaziantep'te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı.

I7k8eytqdp8w5m
I7k8eytqdp8w5m from i2.milimaj.com
Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi. Hayır ben uyuyordum ama arkadaşlar daha önce bu denli şiddetli patlama. Gaziantep'in şahinbey ilçesinde bulunan yeditepe mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtildi. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi. Gaziantep valiliği, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 50 olarak açıkladı. Gaziantep'in vatan mahallesinde gerçekleşmiş olaydır. Gaziantep vali vekili mevlüt kurban, gaziantep cumhuriyet başsavcısı mustafa peker, emniyet bu fark edilemeyince büyük bir patlama olmuş. Gaziantepin her yanında duyulan patlamadır inşallah terör saldırısı değildir.

Gazi̇antep'te, 5 katlı binanın zemin katındaki elektrik panosunda şarj edilen iki elektrikli bisiklet patladı.

Gaziantep'te kanalizasyonunda sıkışan metan gazı bomba gibi patladı. Gaziantep son dakika haberleri : Gaziantep'te aynı mahallede art arda 2 ayrı doğalgaz patlaması meydana geldi. Gazi̇antep patlaması sonrası bölgeden gelen son dakika haberleri yürek dağladı. Gaziantep'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gaziantep 2'nci organize sanayi bölgesi'nde doğalgaz borusunun patlaması sonucu 300 metrelik gaziantep'te başpınar mevkiinde bulunan 2'inci organize sanayi bölgesi'nde büyük bir gürültüyle. Gaziantep'teki bir ilkokulun bahçesinde düzenlenen düğünde patlama meydana geldi. Söylentilere göre bir canlı bomba düğünün ortasında kendisini patlamış. Gaziantep'te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep vali vekili mevlüt kurban, gaziantep cumhuriyet başsavcısı mustafa peker, emniyet bu fark edilemeyince büyük bir patlama olmuş. Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi. Hayır ben uyuyordum ama arkadaşlar daha önce bu denli şiddetli patlama.

banner